Vloertegels Woonkamer

Bent u op zoek naar keramische vloertegels voor uw woonkamer? Laat u inspireren op onze website en kom langs in onze showroom in Hoofddorp om onze tijdloze vloertegelcollecties voor uw woonkamer te bekijken. Onze vloertegel collectie is zorgvuldig samengesteld en sluit aan op de laatste trends geschikt voor elk segment.

BEZOEK ONZE SHOWROOM
Vloertegels Woonkamer

ONZE VLOERTEGEL FAVORIETEN.

Marmerlook Tegels Woonkamer

MARMERLOOK TEGELS WOONKAMER

Kies voor marmerlook tegels om je woonkamer, badkamer of keuken te veranderen in een droompaleis. Onze marmerlook vloertegels hebben allen een unieke print en unieke aders waardoor ze niet te onderscheiden zijn van echt marmer.
LEES VERDER

meer inspiratie?

BETONLOOK TEGELS WOONKAMER

Betonlook Tegels in de woonkamer zijn modern en robuust. Met betonlook vloertegels krijgt je woonkamer een industriële look en sterke karakter
LEES VERDER

bekijk onze resultaten
Betonlook Tegels in de woonkamer
Houtlook Tegels

HOUTLOOK TEGELS WOONKAMER

Keramische houtlook tegels bieden een oplossing voor u, als u de warme uitstraling van een houten vloer wenst maar niet de nadelen van een echte houten vloer. 
LEES VERDER

VISGRAAT HOUTLOOK TEGELS WOONKAMER

Door de warme en natuurlijke look van deze tegels is het niet te onderscheiden van een houten parketvloer. Met de huidige verregaande techniek is het mogelijk om reliëf en knoestjes aan te brengen op de tegels.
LEES VERDER

Visgraat Houtlook Tegels
Natuursteenlook Tegels Woonkamer

NATUURSTEENLOOK TEGELS WOONKAMER

Keramische natuursteenlook tegels en Belgische hardsteenlook tegels in de woonkamer blijven populair, omdat deze tegels je interieur een natuurlijk en luxe uitstraling geven.
LEES VERDER

GROOT FORMAAT TEGELS WOONKAMER

Groot formaat tegels zijn populair en zijn de absolute trend van 2018. Grote tegels betekent weinig voegen en weinig naden, dus meer één geheel. Hierdoor lijkt de ruimte veel groter. Met deze grote tegels kunt u dus een prachtige effect creëren in elke ruimte van uw woning.
LEES VERDER

Grote Betonlook Vloertegels
Roestlook Metallook Tegels

ROESTLOOK | METALLOOK TEGELS WOONKAMER

Hou je van een industriële en robuuste stijl? Kies dan voor stoere keramische metallook tegels. Deze tegels zijn een blijvende trend van de afgelopen jaren. 
LEES VERDER

Voordelen Keramische vloertegels in de woonkamer

Vloertegels maken u interieur compleet. Vaak zijn vloertegels voor uw woonkamer het uitgangspunt voor de rest van het interieur en moeten deze perfect passen bij u gewenste stijl. Op onze website vindt u de laatste trends en tijdloze designs voor uw woonkamer. Graag nemen wij de tijd om uw goed te adviseren bij de keuze naar uw vloertegels die passen bij uw persoonlijke wensen!

In ons brede assortiment kunt u tegels voor de woonkamer vinden in diverse designs, stijlen, kleuren en formaten. Keramische vloertegels zijn ideaal voor de woonkamer door de slijtvastheid, duurzaamheid en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Keramische vloertegels zijn ideaal in combinatie met vloerverwarming omdat keramiek de warmte goed geleid.

Deel dit verhaal