100x100 Marmerlook tegels - Statuario Satijn - Badkamer
Marmerlook Tegels in Badkamer

Keramische Marmerlook tegels hebben een dezelfde exclusieve uitstraling als echt marmer maar dan voor een veel lagere prijs en veel gebruiksvriendelijker. Marmer is chique, tijdloos maar ook erg duur. Tegels en Laminaat heeft een mooie exclusieve collectie marmerlook vloertegels die tevens in diverse grote formaten te verkrijgen zijn. Meest bekende marmerlook vloertegels zijn de Carrara imitatie tegels. Deze tegels zijn te verkrijgen in matte marmerlook tegels en hoogglans gepolijste marmerlook tegels.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

ONZE MARMERLOOK FAVORIETEN.

49,45 per m²
39,95 per m²

KERAMISCH MARMER

Kies voor marmerlook tegels om je woonkamer, badkamer of keuken te veranderen in een droompaleis. Onze marmerlook vloertegels hebben allen een unieke print en unieke aders waardoor ze niet te onderscheiden zijn van echt marmer.Echt Marmer is poreus en waardoor er risico is dat de vloeistoffen kunnen intrekken in je vloer en vlekken kunnen ontstaan. Dankzij de nieuwe technologie waar keramische vloertegels worden gemaakt hebben deze tegels dezelfde verfijnde aderen als marmer.

meer inspiratie?

GOEDKOPE MARMERLOOK TEGELS

Bij Tegels en Laminaat hebben we Marmerlook Tegels in verschillende tinten en formaten, in zowel mat als hoogglans oppervlak. Al vanaf €24,95 per m2! Bezoek onze showroom in Hoofddorp om onze collectie in levende lijve te zien. We zijn 6 dagen per week geopend, ook op ZONDAG! Donderdag en vrijdag is het koopavond en zijn we open tot 21:00 uur! Klik hier voor meer informatie.

bekijk onze resultaten

Deel dit verhaal