Keramisch Parket Badkamer Cotto Deste
Keramisch Parket Badkamer Cotto Deste
Houtlook Tegels Badkamer
Houtlook Tegels Badkamer

Natuurlijke effecten creëren in de badkamer met houtlook tegels badkamer, oftewel keramisch parket, is een absolute trend! Warme en rustgevende houtlook tegels zorgen voor een badkamer om te ontspannen en te genieten.

BEZOEK ONZE SHOWROOM
Keramisch Parket Badkamer Cotto Deste

Onze houtlook favorieten.

Keramisch Parket Badkamer Cotto Deste

Keramisch parket badkamer

Echt hout in de badkamer is niet praktisch en kan door vocht kromtrekken of verschimmelen. Onze badkamertegels houtlook zijn hier een goede oplossing voor. Ja, inderdaad. Niet alleen op de vloer, maar ook op wanden in badkamers zien we steeds meer keramisch parket terug. Door de tegels houtlook badkamer horizontaal in de breedte op de badkamerwanden te plaatsen of in visgraat patroon houtlook als wandafwerking te gebruiken, haal je de natuur echt in je badkamer.

meer inspiratie?

Goedkope houtlook tegels badkamer

Een houtlook badkamer is een ware eyecatcher. De tegels zijn er in verschillende tinten en formaten. Bezoek onze showroom in Hoofddorp om onze collectie houtlook tegels in te zien en te voelen. We zijn 6 dagen per week geopend, ook op ZONDAG! Donderdag en vrijdag is het koopavond en zijn we open tot 21:00 uur! Klik hier voor meer informatie.

bekijk onze resultaten