PVC-vloer inclusief legwerk

Zonder verborgen kosten en kleine letters.

Bij Tegels & Laminaat nemen we maar al te graag uw zorgen weg. Naast onze enorme collectie aan PVC-vloeren, hebben wij een team aan ervaren PVC-leggers die het gehele legwerk realiseren. U hoeft alleen het gewenste PVC te kiezen en wij regelen de rest. Bezoek onze Showroom in Hoofddorp voor eindeloze inspiratie en vakkundig advies.

De pakketten

Onze All-In Pakketten

Wij hebben speciale pakketten zorgvuldig samengesteld, waar u vooraf de m²-prijzen weet. Geen verborgen kosten, kleine letters en inclusief alle benodigdheden voor een ruimte die voldoet aan al uw verwachtingen.

De pakketten
Vol=Vol

Beperkt Aantal Plekken

Wegens de populariteit van onze All-In Deals, hebben wij een beschikbaar aantal plekken. Wacht daarom niet te lang en vraag spoedig een offerte aan, zodat u er zeker van bent om te kunnen profiteren van onze All-In Deals!

PVC-vloer inclusief legwerk *

Verkrijgbaar in 6 verschillende decors

Actie
All-In Deals
Actie
All-In Deals
Actie
All-In Deals
Actie
All-In Deals
Actie
All-In Deals
Actie
All-In Deals
Offerte aanvragen

Verkrijgbaar in 6 verschillende decors

Offerte aanvragen

* Onze acties hebben de volgende voorwaarden:
Deze actie geldt voor vloeroppervlakken vanaf 45 m² netto oppervlak. De vloer dient een vlakke zandcementvloer te zijn. Indien de dekvloer van uw woning een anhydriet dekvloer is, komen hiervoor extra kosten bij. U bent woonachtig binnen een straal van 30 km van Hoofddorp, anders zullen er extra kosten worden berekend in de offerte.

Offerte aanvragen
Showroom Tegels en Laminaat
Metallook tegels badkamer
Onze Showroom

De mooiste PVC-vloeren, de beste adviezen en een offerte op maat.

Wij geloven erin dat u PVC-vloeren in werkelijkheid moet zien en voelen om er het juiste gevoel bij te krijgen. Wij kiezen altijd voor een persoonlijke aanpak, waar u garant staat voor de beste service. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op, inclusief legwerk en levering!

Onze showroom
Resultaatfoto’s

Zij gingen u voor…

Wij hebben al veel klanten geholpen met het vinden van de mooiste tegels, laminaat en pvc voor verschillende ruimtes. We inspireren u graag met onze afgeronde projecten, om u verder te helpen in het selecteren van het juiste product.

Offerte aanvragen

Via het onderstaande formulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor PVC met legwerk.