fbpx Skip to main content
Bel ons voor een afspraak

023 561 62 32 | 06 416 547 13

Contact ons via:

info@tegelsenlaminaat.nl

Bezoek onze showroom:

Willem Brocadesdreef 200, Hoofddorp

Wandtegels 80×80 | Wandtegels XXL

80×80 wandtegels | XXL wandtegels badkamer

Tegenwoordig worden er in de badkamer ook grote XXL wandtegels gebruikt van bijvoorbeeld 30×90 cm of 60x120cm. Door gebruik van grote formaat wandtegels in uw badkamer lijkt u badkamer optisch een stuk groter. Grote badkamertegels geven een strak en modern design. Alle vloertegels in onze showroom kunnen tegens geplaatst worden als wandtegel, hierdoor heeft u bij tegels en laminaat oneindig veel keus bij het uitkiezen van XXL wandtegels.

XXL vloertegels zijn minstens 60×60 cm en tegenwoordig zijn de xxl vloertegels 80×80 cm zeer populair. De XXL badkamertegels zijn tevens te verkrijgen in alle kleuren en designs al betonlook, houtlook, marmerlook en natuursteenlook.

Showroom en openingstijden

Kom langs in onze showroom in Hoofddorp voor een geheel vrijblijvend  advies en offerte! U kunt bij ons van dinsdag t/m zondag terecht van 10:00 tot 18:00. Een afspraak maken buiten de vaste openingstijden? Bel of mail voor een afspraak!

Wij werken samen met vakkundige aannemers en tegelzetters voor vloerverwarming, verbouwing van uw badkamer of toilet en tegelzetwerk. Uw tegels kunnen tegen kostprijs bezorgd worden door onze vaste transporteurs voor een zeer scherpe prijs.

Shopping Cart