PVC showroom in Hoofddorp

Dé plek voor eindeloze inspiratie, de mooiste PVC vloeren en de beste adviezen. Bezoek onze PVC showroom in Hoofddorp, waar onze adviseurs u bijstaan bij elke stap. Wij zijn tenslotte pas tevreden als u dat bent.

Enorme collectie PVC in alle maten en kleuren direct uit voorraad leverbaar

Bij Tegels & Laminaat vindt u de PVC vloer die u zoekt.. Wij hebben een enorme collectie aan PVC vloeren, direct uit voorraad leverbaar! Profiteer direct van onze gratis levering vanaf €199,95 en bespaar!

Actie
All-In Deals
  Direct uit voorraad leverbaar
Actie
All-In Deals
  Direct uit voorraad leverbaar
Alle PVC vloeren
Wat kunt u verwachten?

Wat maakt ons, ons?

Vrijblijvende offertes

Bij Tegels & Laminaat kunt u altijd rekenen op vakkundig en persoonlijk advies van onze adviseurs. Laat u ontzorgen van al uw vragen en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Ruime openingstijden

Wij hanteren ruime openingstijden in onze showroom. We zijn 6 dagen per week geopend, ook op zondag. Vrijdag is het koopavond en zijn we open tot 21:00.

Openingstijden

Beoordeeld met 5 uit 5

Wij kiezen altijd voor een persoonlijke aanpak en blijven van begin tot eind betrokken bij uw project. Daarna rest ons alleen u veel plezier te wensen.

Klantbelevingen
Klantbelevingen

Wat zeggen anderen over ons?

Bekijk alle reviews

"We hebben een ontzettend fijne ervaring bij Tegels en Laminaat. Het advies was erg goed, en de producten zijn we erg tevreden over. De plaatsing was bijzonder netjes uitgevoerd, en de vloer met twee verschillende tegel diktes sluit mooi aan. Vloer is ook mooi waterpas sinds de tegels zijn gelegd (daarvoor tot 1,5 cm verschil). Ook de plinten laten plaatsen, had achteraf het hele huis beter kunnen laten doen. Mochten we ooit nog tegels nodig hebben dan komen we ze hier bestellen."

Teije
"5 sterren dik verdiend. Goed geholpen in de showroom, maar nog meer in de uitvoer, communicatie en aftersales. De vloeren liggen er fantastisch bij (keramisch parket, 90x90 tegels en pvc visgraat), heel professioneel gelegd, met oog op detail, maar ook de afhandeling, meedenken bij planning en snelle reactie is gewoon buitengewoon goed, kan niks anders zeggen."
Esther

“Zelden zijn wij een bedrijf tegen gekomen die zo’n goede service en kwaliteit levert. Wij hebben tegels voor de wc en badkamer gekocht en laminaat voor in het hele huis. Tegels & Laminaat heeft ons super geholpen met tips en gaf ons de tijd. De kwaliteit is te vergelijken met het duurste segment, maar dan voor een hele scherpe prijs.

Toen wij er achter waren gekomen dat wij te weinig tegels hadden heeft Tegels & Laminaat er voor gezorgd dat wij zo snel mogelijk (binnen een dag) de juiste tint tegels in huis hadden zo dat de tegelzetter meteen verder kon! Met andere woorden: super service!”

Bob

PVC vloer inclusief professioneel legwerk

Wij hebben een team van vakkundige PVC leggers die u graag bijstaan in het realiseren van uw droomruimte. Ook voor het egaliseren van uw vloer bent u bij ons aan het juiste adres. Door het legwerk in eigen beheer te houden garanderen wij 100% vakmanschap!

We hebben speciale deals samengesteld met de mooiste PVC vloeren inclusief legwerk. De deals zijn inclusief plak PVC, egaliseren, bezorging en alle benodigdheden. Met een scherpe m²-prijs weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

All-In Deals
Onze favorieten

Aangenaam, wij zijn de bestsellers

Actie
All-In Deals
  Direct uit voorraad leverbaar
Actie
All-In Deals
  Direct uit voorraad leverbaar
PVC op voorraad Alle PVC vloeren